ÁTVILÁGÍTHATÓ FILM

Fényes reklám- és cégtáblákhoz.

Átvilágítható

Az átvilágítható anyagokat elsősorban világító dobozok esetében alkalmazzuk. A megszokott öntapadó fóliatermékeknél merevebb, emiatt nem hullámosodik, simán felfekszik a dekorált felületen. Az átvilágítható film főként világító reklámtábla, cégtábla dekorálására használható. Nem ragasztós, szokványosan átlátszó plexilap mögé kell helyezni. Éjszaka vagy sötétben a tábla mögötti háttérvilágítás átszűrődik a nyomtatott fényáteresztő anyagon így a rajta lévő színek élénken világítanak.

Átvilágítható plotterfólia, felirat

Speciális színezett fóliából kivágott feliratok, dekorációk átengedik a fényt. Világító tábla dekorálására kiválóan alkalmas.

Átvilágítható film

Átvilágítható (backlight) film nyomtatása.

Átvilágítható nyomtatott matrica

Átvilágítható (backlight) öntapadó fólia illetve film nyomtatása. Világító dobozok dekorálására alkalmas nyomtatható backlight matrica és film. A dupla festékterheléssel nyomtatásnak és fényáteresztő felületének köszönhetően elegáns és figyelemfelkeltő eszköze az üzletnek.


Átvilágított filmhez kérhető

Védő laminálás
matt / fényes

Víztiszta fólia, mely védi a nyomatot a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. Választható matt vagy fényes felület. A lamináló fóliát lamináló gép segítségével applikáljuk fel a nyomatra.

Nyomtató főbb paraméterei

  • Nyomtatási, vágási szélesség: 185 - 1346 mm
  • Nyomtatás felbontása (nyomtatási pont) Maximum 1440 dpi ( variálható pontméret technológiával)
  • Festék: Eredti Roland(!), ECO-SOL MAX INK, 3 év kültéri élettartam a Roland tesztje alapján
  • Bevonatos és bevonat nélküli PVC-kre, valamint papírtól és vászontól kezdve egészen a backlit filmig bevonatos hordozók egész választékára képes nyomtatni